У ГУР розповіли, чи отримувала росія балістичні ракети від Ірану та Китаю

Читать на русском
Російська армія поки що не отримала від Ірану жодної балістичної ракети. Поставок таких ракет від Китаю також не зафіксовано.
Фото:Олександр Медведєв/НВ

Російська армія поки що не отримала від Ірану жодної балістичної ракети. Поставок таких ракет від Китаю також не зафіксовано.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у ефірі телемарафону у вівторок, 6 грудня.

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

«Станом на даний момент жодної балістичної ракети Іран так і не поставив до російської федерації. З Китаєм така сама історія. Нічого особливого звідти, крім величезної кількості побутових засобів, не було доставлено», – сказав Буданов.

Нагадаємо, Буданов прокоментував інфографіку «Слово і діло» зі своїми прогнозами щодо війни в Україні. За його словами, все рухається за графіком і все здійсниться.

6 грудня глава ГУР повідомив, що на озброєнні російської армії залишилося ракет ще лише для декількох масштабних атак. І зараз уже настав вирішальний період у війні.

Також, за його словами, росія прагне використати зиму як зброю проти України для того, щоб зміцнити оборонні позиції та завадити контрнаступу ЗСУ.

«Слово і діло» зібрало прогнози, як війна може розвиватися взимку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: