«Пліч-о-пліч із захисниками»: Резніков та Залужний привітали українських волонтерів

Читать на русском
Глави військових відомств привітали з Міжнародним днем волонтерів та подякували їм за допомогу ЗСУ.
schwingen.net

Міністр оборони України Олексій Резніков та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітали з Міжнародним днем волонтерів та подякували їм за допомогу ЗСУ.

Свої привітання чиновники оприлюднили у соцмережі.

У НБУ розповіли, чи вплинуть нові ліміти на валютні операції за кордоном на роботу волонтерівНацбанк ще на початку квітня запровадив послаблення для волонтерів. Фізичні особи можуть купувати й перераховувати іноземну валюту для купівлі товарів оборонного призначення за кордоном у межах щомісячного ліміту в розмірі 400 тисяч гривень в еквіваленті.

«Волонтер - це для України і про Україну. Україна - це взагалі країна волонтерів. На Революцію Гідності вийшли волонтери, які боронили наше право на вибір і свободу, волонтери допомагали у якості медиків, з початком збройної агресії росії у 2014 саме волонтери, які вже стали ветеранами війни, пішли на фронт захищати нашу землю від загарбників, волонтери спільнокоштом допомагають нашій армії..», – написав Резніков у Facebook.

Він зазначив, що з 24 лютого саме волонтери та Сили оборони України зробили те, у що не вірив увесь світ.

«Ви допомогли змінити хід цієї війни. Ви допомогли змінити історію. У найнебезпечніші часи пліч-о-пліч із захисниками – ви на передовій. Тому що теж борці!», – наголосив Резніков.

Міністр назвав волонтерів неймовірними, душевними та небайдужими.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний також привітав волонтерів зі святом.

«Ви завжди поряд. Ми постійно відчуваємо вашу турботу та підтримку. Волонтери та військові – це нерозривний, фактично споріднений зв'язок. У нашій єдності – сила та незламність української нації. Дякую вам, дорогі волонтери, за допомогу війську!», - написав Залужний у Telegram.

Він зазначив, що мир на більшій частині держави – це спільна заслуга волонтерів та військових.

Нагадаємо, у Херсоні російські військові викрали трьох волонтерів.

У Києві затримали чоловіка, який продавав волонтерам неякісні бронежилети для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: