Українські волонтери запустили сервіс для пошуку або пропозиції допомоги у відновленні житла

Читать на русском
Українці, яким потрібна допомога, можуть залишити заявку, або зв'язатися з тими, хто готовий надати необхідні послуги з відновлення житла; аналогічно, запропонувати свою допомогу може будь-який українець
Відновні роботиПроект Добробат

В Україні з'явився сервіс «Стрічка взаємодопомоги», створений волонтерами для більш ефективного пошуку українців, які потребують допомоги з відновлення житла. Також через цей сервіс можна запропонувати свої послуги у якості волонтера.

Про це повідомляє пресслужба волонтерського добровольчого будівельного батальйону «Добробат».

На сайті батальйону з'явився новий розділ під назвою «Стрічка взаємодопомоги». У цьому розділі можна переглянути оголошення від тих, хто потребує допомоги, або ж залишити своє оголошення.

Розділ дозволяє українцям залишити інформацію про пошкоджений об'єкт, з відновленням якого потрібна допомога. А українці, які володіють необхідними навичками, можуть залишити оголошення, що готові допомогти у виконанні певної роботи.

«Обирайте свій батальйон, напрямок допомоги та приєднуйся до спільноти Добробата. Якщо у вас недостатньо певних навичок, але є сильне бажання допомогти, вибирайте інший вид допомоги в розділі Партнерство або Навчання, і отримаєте доступ до відеокурсу і підтримку в придбанні нової навички, який допоможе у відновленні наших міст» - йдеться в повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, раніше ми писали, що волонтери шукають добровольців для відновлення України, зокрема, зараз не вистачає людей для розбору завалів у Бородянці, зруйнованій окупантами. Також потрібна допомога від бізнесу з будівельною технікою і будматеріалами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: