Перша хвиля російських ракет пішла, вона може бути не остання – Ігнат

Читать на русском
Ракетна атака росії. Зараз у регіонах працює ППО. Можливо ще кілька хвиль подібних запусків ракет.

Російські окупанти сьогодні влаштували нову атаку та випустили першу хвилю ракет. Зараз у регіонах працює ППО. Можливо ще кілька хвиль подібних запусків.

Про це повідомив спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону 5 грудня.

В РНБО спрогнозували, на скільки масованих обстрілів вистачить ракет у рфОлексій Данілов спрогнозував, що російським загарбникам вистачить ракетного озброєння на 3-4 масованих обстріли України.

«Вже перша хвиля ракет пішла, їх може бути декілька. Як правило, вони можуть використати кілька хвиль атак для того, щоб розосередити ракети по всій Україні та заплутати дії нашої ППО», – розповів він.

Спікер додав, що окупанти запускають ракети по території України з Каспійського та Чорного морів.

«Стратегічна авіація – це район Волгодонська, також Каспій та Чорне море, кораблі Чорноморського флоту теж запуски, за попередньою інформацією. Вже не тренування, ракети вже запущено», – повідомив Ігнат.

Нагадаємо, зараз у всіх областях України оголошено повітряну тривогу. Росія підняла в небо стратегічну авіацію та випустила ракети. У деяких регіонах було чутно вибухи – успішно відпрацювала ППО. Про збиття ракет відомо на Харківщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та на Запоріжжі. Також повідомлялося, що є пуски ракет у бік Києва.

Українців попереджали, що росія готує нову масовану атаку на Україну. У ЗСУ запевнили, що відіб'ють удари російських окупантів.

Раніше рф влаштувала масовані ракетні обстріли 10 жовтня, 15 і 23 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: