Данілов порадив українцям не жити в очікуванні ракетних ударів рф

Читать на русском
Данілов порадив українцям не чекати постійно неприємностей у вигляді ракетних ударів росії, і закликав довіряти лише офіційній інформації.
sluga-narodu.com

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов порадив українцям не жити постійно в очікуванні російських ракетних ударів. Коли буде загроза, влада попередить.

Про це він сказав у ефірі телемарафону.

Росіяни готують новий масований удар по Україні – Spiegel з посиланням на супутникові знімкиСупутникові знімки зафіксували незвичайну активність на російському аеродромі Енгельс-2. Експерти вважають, що нова масована ракетна атака на Україну практично неминуча.

«Коли буде ракетний обстріл, влада обов'язково повідомить вас. Не треба жити постійно в очікуванні якихось неприємностей. Живіть своїм життям, яке й так складне, щоб ще постійно думати «зараз летітиме ракета». Є система оповіщення, вона працює», – сказав Данілов.

Секретар РНБО також закликав не довіряти сумнівним джерелам, які поширюють неперевірену інформацію «про «сотні тисяч ракет, якими кошмаритимуть» Україну.

«Я хочу попередити всіх, щоби дуже обережно ставилися до інформації. Дуже ретельно аналізуйте інформацію. На сьогоднішній день росія займається вкидами у наш інформаційний простір, там теж триває війна. Ми повинні спиратися лише на офіційну інформацію, яку надають особи, які належать до сектору безпеки та оборони. «Спеціалісти», які називають себе військовими експертами і не вилазять з екранів, ютубів – я хотів би, щоб вони користувалися лише перевіреною інформацією, наданою відповідними службами», – наголосив він.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський попередив, що Україна має бути готова до нових терористичних атак з боку росії.

Наразі, за даними ГУР, російські військові здійснюють планові польоти стратегічної авіації. Вони розвідують нові цілі та готують ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: