Дорозвідка та вивчення нових цілей: у ГУР розповіли, як рф готується до нового удару

Читать на русском
Російські військові розвідують нові цілі та готують свої ракети для нового масованого удару по Україні.
ілюстративне фото

Російські військові поки що здійснюють планові польоти стратегічної авіації. Водночас окупанти розвідують нові цілі та готують свої ракети для нового масованого удару по Україні.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибицький в ефірі телемарафону у середу, 30 листопада.

Скільки ракет залишилося у росіян на сьогодні: Резніков опублікував докладний підрахунокМіністр оборони України Олексій Резніков показав, скільки ракет залишилося у російської армії після дев'яти місяців війни в Україні.

За його словами, на сьогоднішній день ситуація досить спокійна, спостерігаються планові польоти стратегічної авіації рф, вони здійснюються в східних регіонах країни.

Як повідомив Скибицький, ворог вивчає об'єкти, що вже атакували, і досліджує нові цілі.

«По-перше, здійснюється дорозвідка тих об'єктів, по яких вже завдавалися удари. По-друге - це класичний підхід, вивчаються ті райони, цілі, по яким буде завдано удару. І третє – це підготовка, зосередження ракет, їхня підготовка до бойового застосування, що потребує часу», – зазначив представник ГУР.

Він також додав, що у рф зменшується запас ракет і ворог використовує старі запаси часів Радянського Союзу, а це вимагає підготовки і обслуговування ракет перед їх застосуванням.

Нагадаємо, голова Міноборони Олексій Резніков повідомив, що за дев'ять місяців війни росія завдала понад 16 тисяч ракетних ударів по Україні.

У ЗСУ запевнили, що готові до відбиття нових ракетних атак рф.

«Слово і діло» порівняло ракетні обстріли росії по Україні 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: