У Кривому Розі можливі масштабні відключення світла через удари по енергооб'єктах – Вілкул

Читать на русском
У Кривому Розі можливі масштабні відключення електроенергії через влучання в енергетичні об'єкти.

У Кривому Розі Дніпропетровської області можливі масштабні відключення електроенергії через попадання до енергетичних об'єктів.

Про це повідомив голова військової адміністрації міста Кривий Ріг Олександр Вілкул у понеділок, 5 грудня, у Telegam.

Ракетний удар по Одеській області: пошкоджено два об'єкти інфраструктуриНа Одещині внаслідок ракетного удару росії пошкоджено два об'єкти інфраструктури. Одну людину госпіталізовано.

«Є руйнування в енергетичній інфраструктурі країни. Можливі масштабні вимкнення. Шахтарі з шахт та людей з метро – виведено», – написав він після сьогоднішнього обстрілу росії.

Вілкул закликав керівників підприємств відпустити додому робітників, а також городянам зарядити павербанки та зробити запаси води.

Також він нагадав, що у місті функціонують «пункти незламності».

Нагадаємо, сьогодні росія знову атакувала Україну ракетами. У багатьох областях було чути вибухи.

«Укренерго» підтвердило влучання ракет по критичній інфраструктурі.

Частина Кривого Рогу зараз без світла, відключено деякі котельні та насосні. Через наслідки обстрілу вся Сумська область наразі знеструмлена.Проблеми з електрикою виникли в Одесі: знеструмлено всі насосні станції та резервні лінії, у місті немає води. У Миколаєві оперативно відключено всі десять черг графіка стабілізаційних відключень. Житомир та деякі населені пункти області частково знеструмлені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: