Над Києвом сили ППО збили дев'ять ворожих ракет

Читать на русском
У понеділок, 5 грудня, силам ППО у небі над столицею під час повітряної тривоги вдалося ліквідувати дев'ять ворожих ракет.

У понеділок, 5 грудня, силам ППО у небі над столицею під час повітряної тривоги вдалося ліквідувати дев'ять ворожих ракет.

Про це повідомляє пресслужба КМВА в Telegram.

За інформацією військових, тільки одна ракета не була збита з тих, що влетіли до повітряного простору столиці. Точна інформація про збиті повітряні цілі уточнюється.

Керівник поліції Київщини Андрій Небитов оприлюднив у Telegram фотографії збитої сьогодні силами української протиповітряної оборони ворожої ракети. Її частини виявили співробітники відділу реагування патрульної поліції під час об'їзду території поля.

Нагадаємо, 5 грудня протягом більш ніж двох годин росія завдавала ракетних ударів по Україні. Система ППО спрацювала у Київській, Запорізькій, Одеській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській, Харківській областях.

Внаслідок ракетної атаки є нові влучання та пошкодження на об'єктах критичної інфраструктури. У деяких областях виникли перебої з водою та електрикою.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішній масований обстріл росії. За його словами, сили ППО збили більшість ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: