У Молдові відреагували на падіння ракети на території країни

Читать на русском
Влада Молдови робить все можливе для того, аби тримати ситуацію під контролем на тлі падіння ракети на території країни.

Влада Молдови робить все можливе для того, аби тримати ситуацію під контролем на тлі падіння ракети на території країни.

Про це повідомила прем'єр-міністр Молдови Наталя Гаврилиця, пише NewsMaker.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

«Мені повідомили, що прикордонники виявили частини ракети біля Бричан. Прикордонна поліція посилила контроль та оточила зону, де впала ракета. Крім того, Moldelectrica попередила про можливі відключення електроенергії», - заявила прем'єр.

Вона наголосила, що Молдова засуджує російські атаки на цивільну інфраструктуру України та підтримує український народ.

«Я та мої колеги робимо все можливе, щоб тримати ситуацію під контролем і не допустити ризикованих для наших громадян ситуацій», - додала Гаврилиця.

Нагадаємо, 5 грудня, у Молдові, неподалік міста Бричани, прикордонна поліція виявила ракету.

15 листопада ракета впала в прикордонному районі Польщі, внаслідок чого загинули двоє людей. Найімовірніше, це була ракета С-300, яку використовували сили оборони України. Провину за інцидент захід поклав на Росію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: