«Психологічний тиск під час енергокризи»: у Силах оборони пояснили, навіщо рф показово лякає атакою

Читать на русском
Демонстративна підготовка росії до нової масованої ракетної атаки по Україні – це психологічний тиск на населення.

Демонстративна підготовка росії до нової масованої ракетної атаки по Україні – це психологічний тиск на населення. Також це частина гібридної війни ворога, яку застосовують на тлі вже існуючих проблем з енергетикою.

Про це заявила керівник пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк під час телемарафону у четвер, 1 грудня.

Данілов порадив українцям не жити в очікуванні ракетних ударів рфДанілов порадив українцям не чекати постійно неприємностей у вигляді ракетних ударів росії, і закликав довіряти лише офіційній інформації.

За її словами, заяви росії про нібито «вирішальну атаку» – це елементи гібридної війни, інформаційний тиск та спроби ворога «брязкати зброєю».

«Ми знаємо, скільки ракет у них залишилося і якого класу, ми розуміємо, що вони здатні застосовувати їх максимально потужно...Але ми також усвідомлюємо, що зношення тих засобів, за допомогою яких вони випускають ракети, свої показники, вони також враховуються нашими аналітиками. Це шалений психологічний тиск в умовах створеної енергетичної кризи, коли люди напружені та вишукують момент виплеснути невдоволення», – пояснила Гуменюк.

Начальник пресцентру Сил оборони Півдня наголосила, що ЗСУ оперативно інформують про ракетоносіїв або інші засоби ворога, щоб українці були готові до масованої ракетної атаки.

Нагадаємо, за інформацією ГУР, зараз війська рф розвідують нові цілі і готують ракети до чергового масованого удару.

При цьому у ЗСУ запевнили, що готові до відбиття нових ракетних атак окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: