У рф відреагували на можливі поставки Україні комплексів Patriot

Читать на русском
У росії панічні відреагували на можливі постачання Україні зенітно-ракетних комплексів Patriot – у країні-агресорі пообіцяли їх «знищувати».

У росії панічні відреагували на можливі постачання Україні зенітно-ракетних комплексів Patriot – у країні-агресорі пообіцяли їх «знищувати».

Про це заявив заступник голови радбезу росії Дмитро Медведєв.

«Все, крім…»: яку військову допомогу досі відмовляється надавати Україні ЗахідСоюзники все ще відмовляються надавати Україні західні танки та винищувачі, а також інше озброєння. Докладніше – на інфографіці.

За його словами, зенітно-ракетні комплекси Patriot, які можуть передати Україні в майбутньому, нібито будуть «законними цілями для росії».

«Якщо, як натякнув генсек Єнс Столтенберг, НАТО поставить київським фанатикам комплекси Patriot разом із натовським персоналом, вони одразу стануть законною ціллю наших збройних сил», - істерично відреагував Медведєв.

Таким чином він спробував пригрозити представникам Північноатлантичного альянсу.

Раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що передача зенітно-ракетних комплексів Patriot для України не вимагає схвалення всього альянсу.

За інформацією Міноборони Польщі, українські військовослужбовці здатні швидко освоїти систему протиракетної оборони Patriot. Але чи отримає її Україна чи ні – залежить від рішення Німеччини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: