У ЗСУ висловилися щодо можливості нових ворожих ударів по Україні наступного тижня

Читать на русском
Заздалегідь передбачити дату нового ракетного удару російської армії по Україні неможливо, але завжди треба бути готовими до нього.

Заздалегідь передбачити дату нового ракетного удару російської армії по Україні неможливо, але завжди треба бути готовими до нього.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

«Наступний тиждень уже завтра. Готуємось завжди. Можна очікувати будь-якої миті цих ударів, тому розслаблятися не слід, а навпаки готуватися. Ніхто нічого не приховує, але заздалегідь говорити про дату удару неможливо», - сказав Ігнат.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

За його словами, невідомо, коли буде обстріл. Але противник їх завдає з певною періодичністю, її можна простежити за статистикою.

«Коли буде удар, у мене поки що інформації немає. Готуватися треба завжди», - додав речник.

Раніше глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що існує можливість нових ударів з боку російських окупантів і подальшого блекауту.

Після масштабного ракетного обстрілу Росії 23 листопада було повністю знеструмлено 11 областей.

Як розповіли в Міненерго, обстріл призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. За словами Германа Галущенка, в енергетичній системі відбувся блікаут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: