У Кривому Розі ворожі ракети влучили в об’єкт транспортної інфраструктури

Читать на русском
У неділю, 27 листопада, зранку російські окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Обстрілом пошкодили транспортну інфраструктуру.
Укрінформ

У неділю, 27 листопада, зранку російські окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Обстрілом пошкодили транспортну інфраструктуру.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської військової обласної адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

У неділю в Кривому Розі та Дніпропетровській області оголосили про повітряну тривогу об 08:05 та вже за близько 10 хвилин у місті прозвучали звуки вибухів. Пізніше стало відомо, що ворожі ракети пошкодили транспортну інфраструктуру.

Арахамія попередив українців про можливість нових ворожих обстрілів і блекаутівДавид Арахамія заявив, що є інформаці стосовно того, що російські окупанти наступного тижня можуть знову масовано вдарити по Україні ракетами. Крім того, не виключається ймовірність нових блекаутів.

«У нас «прильоти» у Кривому Розі. Дві російські ракети ударили по об’єкту транспортної інфраструктури», – йдеться у повідомленні.

За словами Резніченка, що є руйнування. Всі деталі наразі з’ясовуються.

Нагадаємо, в ніч на 27 листопада ракетами С-300 росіяни обстріляли агропідприємство у передмісті Запоріжжя, внаслідок чого виникла пожежа.

В суботу, 26 листопада, окупанти атакували Дніпро. Ракетами ворог поцілив у приватний сектор в Амур-Нижньодніпровському районі. Удар зруйнував сім будинків, на місці сталася пожежа. Відомо, що 13 людей постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: