На Луганщині ЗСУ вдарили по окупантах, знищивши техніку та «важливий об’єкт» – Гайдай

Читать на русском
Згідно зі словами керівника області, що 26 листопада підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів поблизу Стельмахівки. Там росіяни застосували важкі вогнеметні системи ТОС-1А.
Фото: liga.net

Збройні сили України успішно атакують окупантів у Луганській області. При цьому, стало відомо про влучання у «важливий об’єкт противника».

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє у Telegam.

«Українські ракетники та артилеристи за минулу добу уразили два пункти управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога, а також один інший важливий об’єкт противника», - йдеться у повідомленні Гайдая.

У ЗСУ розповіли про ситуацію на Луганщині: «12 населених пунктів вже під українським прапором»Російські окупанти зазнають поразки у Луганській області. У 12 населених пунктах ЗСУ вже встановили український прапор.

Згідно зі словами керівника області, що 26 листопада підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів поблизу Стельмахівки.

Як зазначається, у районі цього населеного пункту росіяни застосували важкі вогнеметні системи ТОС-1А.

Водночас, упродовж доби ними з танків та артилерії були обстріляні в області населені пункти Невське, Новоселівське, Макіївка, Площанка і Діброва.

Напередодні Гайдай повідомив, що з настанням морозів ЗСУ можуть дати позитивні новини з Луганської області, а саме зі Сватівсько-Кременного напрямку.

Нагадаємо, що ЗСУ знищили базу окупантів під Мелітополем та ворожий штаб на Луганщині.

Раніше стало відомо, що російські загарбники підготували 10,5 тисячі українських дітей з Луганської області до вивезення в росію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: