З приходом морозів на Луганщині можливі гарні новини від ЗСУ – Гайдай

Читать на русском
З настанням морозів ЗСУ можуть дати позитивні новини з Луганської області, а саме зі Сватівсько-Кременного напрямку.

Коли почнуться морози і земля зможе витримувати потужнішу техніку, Збройні сили України можуть дати позитивні новини з Луганського напрямку.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Гайдай розповів про успіхи ЗСУ та ситуацію на ЛуганщиніПопри постійне поповнення особового складу у російських окупантів, українські військові поступово рухаються вперед у Луганській області.

«Щодо Сватівсько-Кременного напрямку, то там ініціатива на боці Збройних сил України. Потроху наші війська просуваються. Єдине, що погода заважає. Хоча тут подвійна ситуація. Якраз погода заважає росіянам іти так само у наступ технікою і з боку Білогорівки та Бахмута. Тому зараз чекаємо на якісь морози. Хоча б кілька днів для того, щоб земля стала жорсткішою, щоб вона вже витримувала техніку. І я думаю, що Збройні сили України зможуть дати нові позитивні новини Луганської області», – сказав Гайдай.

Глава ОВА зазначив, що з боку Білогорівки російські війська не припиняють спроб прорвати оборону. Зокрема, окупанти постійно кидають нові підрозділи для наступу, але в них нічого не виходить.

«Взагалі на тому напрямку, від Білогорівки і до Бахмута, орієнтовно десь 2 тисячі зеків кинули в наступ», – додав Гайдай.

Нагадаємо, у 12 населених пунктах Луганщини ЗСУ вже встановили український прапор.

Раніше Гайдай повідомляв, що на Луганщину перекидають залишки найкращих військ рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: