На Луганщину перекидають залишки найкращих військ рф – Гайдай

Читать на русском
Йдеться про десантників, які раніше воювали на Херсонщині. Але це останні такі війська в росії, з найбільш боєздатних.

Командування російської армії перекидає в Луганську область залишки найкращих військ. Йдеться про десантників, які раніше воювали на Херсонщині.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

У Зеленського вважають, що рф «дозріє» до перегорів після визволення Донецька чи ЛуганськаЗгідно зі словами Подоляка, уже зараз від олігархів формується думка, що війну час закінчувати.

«Напевно, можна сказати, що це залишки найкращих вояків росії, тому що інші – це вже свіжо мобілізовані, кадировці, «вагнерівці» з тих, кого Пригожин набрав у в'язницях. А ці, що були у Херсоні, це десантники. Вони максимально підготовлені. Вони в принципі нормально можуть воювати, але це останні такі війська в рф», – сказав він.

Гайдай зазначив, що ці російські підрозділи значно не змінять ситуацію на фронті у Луганській області. За його словами, вони можуть лише пригальмувати наступ ЗСУ, але не зупинити його. Він також додав, що росія активно кидає на передову мобілізовану.

«Мобілізовані – це не солдати, це просто гарматне м'ясо. Вони не вміють воювати, вони здаються в полон десятками, вони гинуть там десятками та сотнями», – наголосив Гайдай.

Нагадаємо, напередодні у Генштабі повідомляли, що росія перекидає свої війська з Херсонського напрямку до Луганської області.

Раніше Гайдай розповідав про просування ЗСУ на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: