Подоляк пояснив, до чого приведуть «компроміси» з кремлем

Читать на русском
Будь-які територіальні компроміси з росією та поступки президенту володимиру путіну тільки збільшать кількість жертв.

Будь-які територіальні компроміси з росією та поступки президенту володимиру путіну призведуть до того, що війна стане інструментом у міжнародних відносинах.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у своєму Twitter-акаунті у п'ятницю, 18 листопада.

Зима та скиглення росії про переговори не вплинуть на деокупацію територій – ПодолякЗимовий період або особливості клімату не стануть на заваді подальшому звільненню окупованих міст і сіл України від російської армії.

«Зрозумійте: будь-які територіальні компроміси не принесуть миру, а помножать жертви. Будь-які поступки росії стануть перемогою путіна, легалізують вбивства і зроблять війну інструментом міжнародних відносин. Це означатиме хрест на міжнародному праві. Хтось дійсно цього хоче», – написав він.

Нагадаємо, Подоляк заявляв, що Україна не відмовляється від переговорів з росією повністю, але рф спочатку має вивести свої війська з території України.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що минулі компроміси України з росією та відсутність надійної системи безпеки були помилками, які й призвели до сьогоднішньої війни. Тепер Україна вибудовуватиме дуже прагматичні відносини з рф, тому що вона несе загрозу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: