У росії вербують працівників промислових підприємств у ПВК «Вагнера» – Генштаб

Читать на русском
У Бєлгородській області працівники одного з промислових підприємств проходитимуть військові збори на базі ПВК Вагнер.

У Бєлгородській області росії розпочалося активне вербування працівників промислових підприємств у приватну військову компанію «Вагнера».

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

«Так, за домовленістю з керівництвом Оскольського електрометалургійного комбінату, працівників призовного віку будуть залучати до військових зборів на базі ПВК «Вагнер» терміном 30 днів зі збереженням заробітної плати. Збори планується проводити партіями по 25% працівників зазначеної категорії від комбінату. По завершенню - учасникам буде запропоновано підписати контракт з приватною військовою компанією», – розповіли у Генштабі.

Які території ризикує втратити росія після поразки у війні проти УкраїниЯкі території може втратити росія після поразки у війні проти України – на карті Слово і діло, зібраній за даними, які раніше оприлюднювала розвідка.

А на окупованих територіях України росіяни мають великі втрати особового складу та недостатню кількість медичного персоналу: у зв'язку з цим у Луганській області працівників медичних закладів регіону зобов'язали стати на військовий облік для подальшого доукомплектування вакантних посад.

Загалом, як йдеться у зведенні Генштабу, окупанти зосереджують зусилля на стримуванні дій ЗСУ на окремих напрямках та продовжують обладнати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Водночас ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки росіян у районах населених пунктів Новоселівське і Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Опитне, Первомайське, Водяне та Новомихайлівка Донецької області.

Російські війська за добу завдали 5 авіаційних та 27 ракетних ударів, здійснили понад 50 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Постраждали об'єкти цивільної інфраструктури у населених пунктах Балаклія та Ізюм Харківської області; Вільнянськ Запорізької області; Дніпро та Нікополь у Дніпропетровській області; Очаків Миколаївської області та Одеса.

Українські підрозділи ракетних військ та артилерії за поточну добу вразили 4 пункти управління, 22 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 6 складів боєприпасів та 4 інші важливі об'єкти окупантів.

Нагадаємо, раніше ПВК «Вагнер» оголосила про створення Центрів «підготовки та управління народним ополченням» у Курській та Бєлгородській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: