Після ракетних атак у Львові призупиняють теплопостачання – мер

Читать на русском
Майже увесь Львів залишається без світла. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено подачу тепла. Гарячої води нема.
Ілюстративне фотоkte.kmda.gov.ua

У вівторок, 15 листопада, після масованого ракетного у Львові тимчасово призупинено подачу опалення, 80% міста залишається без електроенергії.

Про це керівник міста Андрій Садовий повідомляє у Telegram.

«80% Львова залишається без світла. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено подачу тепла. Гарячої води нема. Наші комунальники вже запускають дизель-генератори», - повідомляє мер Львова.

Вибухи пролунали у Харкові та ЛьвовіРосійські окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та Львову. У містах частково зникла електрика.

Згідно з інформацією Садового, у місті не курсують трамваї і тролейбуси. У зв'язку з відсутністю електроенергії про відбій тривоги у місті повідомлятимуть автомобілі з гучномовцями.

Мер також повідомив, що в результаті обстрілу у Львові поранено одну людину, потерпілого госпіталізовано.

Нагадаємо, росія випустила по Україні близько ста ракет. Під удар потрапили об'єкти критичної інфраструктури у Києві, Хмельницькому, Харкові, Львові, Рівному, Вінниці та інших містах.

Згідно зі словами міністра енергетики Германа Галущенка, це був наймасовіший обстріл енергосистеми України з початку повномасштабної війни. Багато міст частково залишилися без світла, по всій країні запроваджено аварійні відключення.

Водночас, керівник МЗС закликав G20 відреагувати на масовану ракетну атаку по Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: