Майже половина об'єктів по всій Україні підключена до тепла – Шмигаль

Читать на русском
Найбільше об'єктів підключено до тепла у Житомирській, Закарпатській та Харківській областях. Також Україна отримала від донорів 700 генераторів, ще 900 буде доставлено від них найближчим часом.

На сьогодні майже половину об'єктів по всій Україні підключено до тепла. Найбільше – у Житомирській, Закарпатській та Харківській областях.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Найскладніша зима: чого чекати від «воєнного» опалювального сезону та як готується місцева владаОпалювальний сезон через війну в Україні буде найскладнішим за останні десятиліття. У матеріалі – коли увімкнуть опалення, на скільки тепло буде у будинках, чи отримають українці субсидії та як готуються до зими в облцентрах.

«Сьогодні майже половину об'єктів по всій Україні підключено до тепла. Це школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки. Найбільше у Житомирській, Закарпатській та Харківській областях. У Києві опалюється 78% будівель», - сказав прем'єр.

Він також повідомив, що Україна отримала від донорів 700 генераторів, ще 900 буде доставлено від них найближчим часом.

«Ми готуємось до будь-яких сценаріїв. Накопичуємо обладнання для генерації енергії за надзвичайних ситуацій», – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, «Слово і діло» зібрало поради, як українцям підготуватися до зими та можливих перебоїв з енергопостачанням.

З інфографіки можна дізнатися, яка мінімально допустима температура у будинках мешканців деяких країн Європи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: