Зеленський відреагував на удар ракетами по території Польщі

Читать на русском
Сьогодні сталось те, про що попереджали вже давно - терор рф не обмежується кордонами України, російські ракети вдарили по Польщі.

Сьогодні сталось те, про що попереджали вже давно - терор рф не обмежується кордонами України, російські ракети вдарили по Польщі.

Про це повідомив глава держави Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні 15 листопада.

«Скільки разів Україна говорила про те, що нашою країною держава-терорист не обмежиться? Це питання часу, коли б російський терор пішов далі. Що довше рф відчуває безкарність, то більше буде загроз для всіх, до кого можуть дістати російські ракети. Бити ракетами по території НАТО. Це російський ракетний удар по колективній безпеці! Це дуже суттєва ескалація. Треба діяти», - зазначив президент.

Також він висловив підтримку громадянам Польщі.

«І я хочу зараз сказати всім нашим польським братам і сестрам: Україна завжди вас підтримає! Вільних людей терор не зламає! Перемога можлива, коли немає страху! У нас із вами – немає. Росія протиставляє себе світу. Росія тероризує і нас, і всіх, до кого може дотягнутися», - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, 15 листопада ЗМІ повідомили про те, що під час ударів по Україні одна з російських ракет влучила по території Люблінського воєводства в Польщі - було пошкоджено майно та загинуло двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: