Немає настрою: путін вперше за десять років не хоче проводити велику пресконференцію – ЗМІ

Читать на русском
Пресконференцію путіна та його пряму лінію можуть перенести на наступний рік. ЗМІ пишуть, що при ухваленні остаточного рішення враховуватиметься ситуація із вторгненням в Україну.

Президент росії володимир путін вперше за десять років може не провести велику пресконференцію і пряму лінію. Ці традиційні заходи можуть перенести на 2023 рік.

Про це повідомляє російське видання РБК із посиланням на джерела.

Повний крах режиму путіна ймовірніший, ніж державний переворот – Foreign AffairsКрах режиму путіна є вірогіднішим сценарієм його усунення від влади, ніж збройне повстання незадоволених російських генералів чи заколот кремлівських еліт, вважає американський політолог.

Починаючи з 2012 року, підсумкова пресконференція путіна проходила в грудні. Як пише видання, поки що немає остаточного рішення і про те, чи проводити цього року пряму лінію. Підготовка до заходу на даний момент ще не проводиться.

За словами одного з джерел, при ухваленні остаточного рішення «враховуватиметься, зокрема, ситуація в зоні спеціальної військової операції».

З іншого боку, неясно, коли відбудеться послання путіна до Федеральних зборів.

Нагадаємо, володимир путін відмовився і від поїздки на саміт «Великої двадцятки» в Індонезії. Видання Bloomberg писало, що таке рішення путін ухвалив, щоб уникнути конфронтації з лідерами інших країн.

Британські журналісти також пишуть, що путін вирішив дистанціюватися від рішення вивести російські війська з Херсона, поклавши на інших місію повідомити погані новини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: