Білоруські прикордонники обурилися, що Україна укріплює свій кордон

Читать на русском
Прикордонників обурило, що українські військові продовжують мінувати прилеглі до Білорусі території, таким чином укріплюючи кордон.
Кирило Тимошенко

Прикордонників обурило, що українські військові продовжують мінувати прилеглі до Білорусі території, таким чином укріплюючи кордон.

Про це йдеться в повідомленні прикордонного комітету Білорусі.

Зокрема, прикордонники повідомляють, що Збройні сили України нібито не лише мінують свій кордон, а й руйнують дороги та об'єкти інфраструктури.

Відгородитися від «буйних сусідів»: як країни Європи зміцнюють кордон із росією та БілоруссюЛатвія, Литва, Польща, Естонія, Норвегія та Фінляндія зміцнюють свій кордон із росією та Білоруссю, аж до будівництва парканів.

«Українські військові продовжують мінувати території, що прилягають до кордону з Білоруссю Крім руйнування під'їзних доріг та об'єктів інфраструктури поблизу пунктів пропуску, на суміжній стороні встановлюються міни та на зеленому кордоні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на півночі України продовжується будівництво стіни на кордоні з Білоруссю. Вже облаштовано близько 3 км.

Раніше також повідомляли, що бійці Збройних Сил України звернулися до військовослужбовців об'єднаного угруповання військ Білорусі та росії. У ролику українські військові закликають білорусів у жодному разі не виконувати злочинні накази їхнього командування.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити, які білоруські військові об'єкти знаходяться неподалік кордону з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: