У Херсоні залишилися переодягнені у цивільне російські солдати – ЦНС

Читать на русском
У Херсоні, куди сьогодні зайшли бійці ЗСУ, залишаються російські солдати, переодягнені у цивільне.
фото соцмережі

У Херсоні, куди сьогодні зайшли бійці ЗСУ, залишаються російські солдати, переодягнені у цивільне. Вони не встигли втекти з міста та можуть спробувати створити картинку «героїчного спротиву» українським захисникам.

Про це повідомляє Центр національного опору (ЦНС).

Що зараз відбувається у Херсоні: фото та відеоДо Херсона зайшли українські військові – фото та відео зі звільненого від російських окупантів міста.

«За даними нашого підпілля у різних районах міста помічені люди у цивільному одязі зі зброєю. Також, по звалищах та в окремих підходах захована російська уніформа, шоломи та бронежилети. Росіяни можуть спробувати створити картинку, що нібито місцеве населення відбивається від ЗСУ», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в Центі нацопору, росіяни, що залишилися в Херсоні, звичайні смертники, яким командування обіцяло «шляхи догляду».

«Водночас опір знає місцезнаходження всіх переодягнених окупантів. Також про це знають і ЗСУ», – додали у пресслужбі ЦНС.

Нагадаємо, сьогодні вдень у соцмережах почали масово публікувати, що у центрі Херсона, зокрема, над будинком обласної адміністрації, знову з'явилися українські прапори.

Пізніше у ГУР Міноборони повідомили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогненним контролем української армії.

У міністерстві оборони рф заявили вранці, що «перегрупування» військ із Херсона завершено.

При цьому, за оцінкою міністра оборони України Олексія Резнікова, на це в окупантів мав піти щонайменше тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: