Ще у трьох областях почалися екстрені відключення світла

Читать на русском
У Харківській, Сумській та Полтавській областях 11 листопада також розпочалися екстрені аварійні відключення електроенергії.

У Харківській, Сумській та Полтавській областях у п'ятницю, 11 листопада, розпочалися екстрені аварійні відключення електроенергії.

Про це повідомила пресслужба Укренерго.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Наразі додатково застосовані екстрені аварійні відключення споживачів у Сумській, Харківській та Полтавській областях. Це вимушений крок для збалансування енергосистеми після того, як вночі енергетична інфраструктура знову була пошкоджена ворожими обстрілами», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вдень 11 листопада екстрені відключення світла також було запроваджено у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях.

7 листопада в «Укренерго» заявили, що у Києві та на півночі України відчутні покращення з електропостачанням можливі вже через тиждень, але лише у разі відсутності нових обстрілів з боку росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: