Окупанти повернули ракетоносії у Чорне море: до ударів готові 16 «Калібрів»

Читать на русском
Російські загарбники повернули у Чорне море ракетоносії з 16 Калібрами, які тепер знаходяться на бойовому чергуванні.
Ілюстративне фотоФото – Reuters

Російські окупанти посилили корабельне угруповання у Чорному морі. Всього маневрує 17 суден ворожого флоту.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що ворог вперше з 4 листопада повернув 2 ракетоносії на бойове чергування. Вони оснащені 16 крилатими ракетами «Калібр».

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

У командуванні попередили українців, що росіяни натякають на готовність «мститися» за «складні рішення» по Херсонській області. Саме тому існує загроза нового масованого ракетного обстрілу України.

«Загроза ракетних ударів та дистанційних артилерійських обстрілів в регіонах, наближених до зони безпосередніх бойових дій та на окупованих територіях, залишається вкрай високою», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, Туреччина з самого початку війни відмовлялася пропускати російські військові кораблі на Чорне море. У підсумку два російські кораблі, ракетний крейсер «Варяг» (сістершип потопленої українськими ракетами» Москви«) та великий протичовновий корабель «Адмірал Трибуц» зі складу Тихоокеанського флоту змушені йти назад на Тихий океан.

10 листопада, бійці ЗСУ на південному напрямку ліквідували 50 окупантів, ще двох взяли у полон. Крім того, знищили розвідувальник безпілотник типу «Орлан-10», 3 танки, самохідну гаубицю «Мста-С» та 11 одиниць іншої авто-бронетехніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: