В росії почали відновлювати радянські бомбосховища – ЗМІ

Читать на русском
В росії держслужбовці почали масову перевірку та підготовку бомбосховищ. Однак публічно це роблять лише у прикордонних областях.
Ілюстративне фотоФото – Wikipedia

У росії почали перевіряти та оновлювати бомбосховища. Однак роблять це непублічно.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на власні джерела.

За даними співрозмовників видання, російські держслужбовці таємно перевіряють підвали та інші захищені об’єкти. Також ремонтують та очищають приміщення, які не використовували з радянських часів.

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

Такі інспекції проводять на випадок «розширення конфлікту» з Україною. Кампанія не була оголошена офіційно і не пов'язана з конкретними загрозами або планами використання інфраструктури цивільної оборони.

Втім, зазначається, що влада рф не хоче ризикувати підготовчими заходами після «часткової» мобілізації, яка пройшла з помилками.

Відомо, що в деяких російських областях, які знаходяться неподалік від кордону з Україною, держслужбовці публічно заявили, що проводиться підготовка сховищ. Джерела видання наголосили, що такі заходи відбуваються по всій країні.

Нагадаємо, 31 жовтня у міністерстві оборони росії заявили про завершення мобілізації.

За словами Олексія Арестовича, на території України наразі перебувають близько чверті новомобілізованих росіян – від 50 до 60 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: