У Києві 7 листопада екстрено відключатимуть світло: графіки не діятимуть

Читать на русском
7 листопада у Києві через дефіцит електроенергії можуть бути екстрені відключення світла. Також електропостачання обмежуватимуть ще у 7 областях.
Ілюстративне фотоФото – Censor.net

У понеділок, 7 листопада, у Києві через зростання дефіциту електроенергії можуть застосовувати екстрені відключення світла.

Про це повідомляє КМДА у Telegram.

За прогнозами Укренерго, дефіцит в енергосистемі буде на 32% більший, ніж це передбачено. Саме тому вже з 7 ранку розпочнуться відключення.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

Зазначається, що під час таких заходів графіки відклчень не діятимуть.

«Такі заходи необхідні, щоб уникнути дефіциту в енергосистемі та не допустити перенавантаження високовольтної інфраструктури», – розповіли у КМДА.

Також в Укренерго повідомили, що електропостачання обмежувать 7 листопада ще у 7 областях. Зокрема, у Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській і Полтавській.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко розповів, чи можливо, щоб столиця залишилася без води, електрики та зв'язку. За його словами, такий варіант не виключають.

Влада Києва планує тотальну евакуацію населення у разі повної відмови електромережі – з міста збираються вивезти 3 млн осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: