Рф не має можливостей для навчання великої кількості мобілізованих – британська розвідка

Читать на русском
У росії немає можливостей для навчання великої кількості мобілізованих, яких потім відправляють на війну в Україні.
Укрінформ

У росії немає можливостей для навчання великої кількості мобілізованих, яких потім відправляють на війну в Україні.

Про це повідомляє у Твіттері Міноборони Великої Британії.

Зазначають, що росії вдається забезпечити військову підготовку для чоловіків в рамках поточної мобілізації та щорічного осіннього призову.

«Збройні сили рф вже були перевантажені, забезпечуючи підготовку приблизно 300 000 військових, необхідних для їх «часткової мобілізації», про яку було оголошено 21 вересня 2022 року. Ці проблеми ускладняться додатковим регулярним осіннім річним циклом призову, оголошеним 30 вересня 2022 року, що розпочався 1 листопада 2022 року і в рамках якого планують залучити додатково 120 000 військовослужбовців», – йдеться у повідомленні розвідки.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

За їхніми даними, ще раніше досвідчених офіцерів і інструкторів відправили воювати в Україну деякі з них, імовірно, загинули під час конфлікту. Тому мобілізовані росіяни, яких відправляють на війну в Україну, швидше за все мають мінімальну підготовку або не мають її взагалі.

Додають, що з тієї ж причини російські війська проводять навчання в Білорусі.

Нагадаємо, з 21 вересня на війні в Україні та в тилу загинуло понад 100 мобілізованих росіян. Найбільше загиблих із Уралу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: