У Запорізькій області п'яні російські «мобіки» влаштували дебош і стріляли по своїх – ЗМІ

Читать на русском
П'яні мобілізовані напали на військових, які несли службу на посту біля ферми, побили їх, викрали у місцевих робітників автомобіль і відкрили вогонь по російському ж блокпосту
Ілюстративне фото24tv.ua

У тимчасово окупованих районах Запорізької області мобілізовані росіяни влаштували п'яний дебош з бійками, стріляниною та перегонами на викраденому автомобілі. Також вони розгромили місцеве фермерське господарство.

Про це повідомляє російський Telegram-канал baza.

Так, ще 30 жовтня четверо мобілізованих росіян влаштували дебош у тимчасово окупованому військами рф місті Василівка. Спочатку вони зарізали 13 корів на фермі, яку захопили російські війська, потім вигнали господаря ферми з дому.

Після цього мобілізовані напали на військових, які несли службу на посту біля ферми, побили їх, викрали у місцевих робітників автомобіль і були зупинені на одному з блокпостів. Там вони відкрили вогонь по російських військових і поранили одного з них, після чого були роззброєні та затримані.

«Судячи з усього, самі мобілізовані не до кінця розуміли, що роблять, і, за словами очевидців, були п'яні майже до непритомного стану» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, за даними розвідки Британії, деморалізація російських військ на фронті досягла такої міри, що солдати не хочуть виконувати накази свого керівництва. Однак наступаючі російські війська контролюються загороджувальними загонами, як при Сталіні, а дезертирів командирам дозволено розстрілювати.

Професійні російські військові не витримують тиску ЗСУ і масово пишуть рапорти на розірвання контрактів - бійці не хочуть вмирати за командування, яке «сильно косячить».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: