У командуванні ЗСУ розповіли про ситуацію на півдні: 70 вогневих завдань по росіянах

Читать на русском
Згідно з даними командування, обстановка в Південнобузькому операційному районі та нашій зоні відповідальності лишається складною та напруженою.
Ілюстративне фото

Українські захисники за минулу добу, 4 листопада, виконали понад 70 вогневих завдань по окупантах на південному напрямку. Внаслідок чого була уражена переправа, яку облаштували росіяни через Антонівський міст.

Про це повідомляє ОК «Південь».

«Протягом ночі наші ракетники та артилеристи завдавали ударів по позиціях ворога, логістичних центрах, районах зосередження живої сили та техніки рашистів. Виконано понад 70 вогневих завдань», - йдеться в повідомленні.

На півдні ЗСУ збили дві крилаті ракетиУ п'ятницю, 4 листопада, бійцям ЗСУ вдалося збити дві російські ракети на півдні України. Про це йдеться у заяві спікера Одеської військової адміністрації Сергія Братчука у Telegram.

Згідно з даними командування, обстановка в Південнобузькому операційному районі та нашій зоні відповідальності лишається складною та напруженою.

«Ворог веде активну оборону та намагається утримати зайняті рубежі. На правобережжі здійснює маневри силами та засобами, облаштовує рубежі оборони, на лівобережжі - проводить замінування узбережжя, вивозить населення за п’ятнадцятикілометрову зону, окопує техніку, облаштовує вогневі позиції», - зазначають в повідомленні.

Як повідомили у командуванні, внаслідок успішної роботи українських сил була знищена альтернативна переправа, облаштована окупантами вздовж Антонівського мосту, було знищено буксир.

При цьому, ще два плавучі засоби отримали пошкодження та потребують ремонту.

Також підтверджено ураження колони окупантів, що очікувала на переправу в районі населеного пункту Ольгівка.

Разом з тим неподалік Нововасилівки Миколаївської області знищено 6 паливозаправників противника, решта втрат військ рф уточнюється.

Нагадаємо, що втрати армії рф з початку вторгнення перевищили 75 тисяч убитих.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили ще два російські вертольоти, дві ракети та 11 безпілотників Shahed.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: