Перед наступом ЗСУ: путін заявив, що з Херсона потрібно вивезти цивільних

Читать на русском
Президент росії володимир путін заявив, що з тимчасово окупованого Херсона, потрібно вивезти мирних жителів.

Президент рф володимир путін заявив, що з тимчасово окупованого Херсона, потрібно вивезти мирних жителів. Причина – активні наступальні воєнні дії.

Таку заяву він зробив 4 листопада під час церемонії покладання квітів до пам'ятника Мініну та Пожарському в рф, пишуть російські ЗМІ.

Поки не зрозуміло, чи боротимуться російські війська за Херсон – ISWЧітким показником того, що окупанти не боротимуться за Херсон чи населені пункти на правому березі стало б відведення російських елітних підрозділів. Поки що вони продовжують діяти на правому березі Дніпра.

«Цивільне населення не повинно страждати від обстрілів, якихось наступальних та контрнаступальних, інших заходів, пов'язаних із воєнними діями», – сказав путін.

Нагадаємо, раніше в РНБО повідомили, що ситуація в Херсоні непроста, але плани ворога зрозумілі.

У ГУР заявили, що операція зі звільнення Херсона може тривати до кінця листопада. Нині на Херсонщині знаходяться найбоєздатніші сили армії рф, до яких підтягують і мобілізованих.

Також, за словами Буданова, росіяни створюють ілюзію того, що все пропало, а самі заводять у Херсон нові підрозділи та готуються до вуличних боїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: