ЗСУ ліквідували на півдні 25 окупантів, «Акацію» та 3 склади боєприпасів росіян

Читать на русском
Українські захисники за бойовий день на півдні знищили 25 окупантів, а також зброю та техніку ворога.
Ілюстративне фотоФото – Армія Inform

У вівторок, 1 листопада, військові Збройних Сил України на південному напрямку продовжили нищити російських окупантів та їхню техніку.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що авіація ЗСУ завдала 8 ударів по скупченням живої сили та техніки, по зенітно-ракетному комплексу та опорному пункту ворога. Крім того, ракетно-артилерійські підрозділи виконали майже 160 вогневих завдань.

На кожні 10 влучань окупанти вже витрачають учетверо більше ракет – ЗеленськийУкраїна й надалі буде посилювати протиповітряну оборону та вже зараз на кожні десять влучань росіянам доводиться витрачати мінімум учетверо більше ракет.

У результаті українські захисники знищили 25 загарбників, 3 РСЗВ «Град», самохідну крупнокаліберну гаубицю «Акація», самохідну артиллерійсько-мінометну установку «Нона», зенітно-ракетний комплекс «Тор» та 11 одиниць авто-бронетехніки.

Також ліквідували 3 склади з боєприпасами. Вони знаходилися у Баштанському, Бериславському і Генічеському районах.

Нагадаємо, 31 жовтня під час бойових дій в Україні було ліквідовано 650 російських окупантів, найбільших втрат ворог зазнав на Авдіївському та Бахмутському напрямках. З початку повномасштабного вторгнення армія рф втратила вже 72 тисячі 470 військових.

Також у понеділок, 31 жовтня, на Миколаївщині українська авіація атакувала скупчення особового складу окупантів на опорному пункті противника в районі Снігурівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: