ЗСУ знищили 6 цистерн з паливом та 4 склади з БК окупантів на півдні

Читать на русском
На південнобузькому напрямку ЗСУ 2 листопада знищили 8 російських окупантів, а також їхню техніку, склади та цистерни з паливом.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У середу, 2 листопада, підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ на півдні виконали близько 150 вогневих завдань. Також нанесли авіаудар по скупченню живої сили та техніки російських окупантів.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що українські захисники протягом бойового дня ліквідували на південнобузькому напрямку 8 загарбників, 2 танки, РСЗВ «Град» та інженерну машину розгородження ІМР-1. Крім того, ворог залишився без 9 одиниць авто-бронетехніки та 6 залізничних цистерн з пально-мастильними запасами.

На фронті в Україні та в тилу загинули вже щонайменше 100 мобілізованих росіян – ЗМІЗа підрахунками ЗМІ, на війні проти України та в тилу загинули вже понад сотня мобілізованих росіян. Причому у деяких випадках від мобілізації до загибелі на фронті минуло лише 9-10 днів.

Бійці ЗСУ також знищили 4 склади з боєприпасами росіян. Зокрема, у Баштанському та Бериславському районах.

Також було пошкоджено 1 танк, 5 одиниць авто-бронетехніки, РСЗВ «Град» та буксировану гаубицю Д-20. Решта втрат ворога дорозвідується.

Нагадаємо, 1 листопада під час бойових дій в Україні загинули приблизно 800 російських військових, найбільше на Авдіївському та Лиманському напрямках. Загальні втрати окупанти з 24 лютого становлять 73 тисячі 270 осіб.

Також станом на 1 листопада в Україні вже знищили 1402 високопоставлених військових армії рф. Такі дані наводять дослідники OSINT.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: