ЗСУ на півдні вдарили по пунктах базування росіян: знищили понад 30 окупантів і ППО

Читать на русском
Ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ виконано 167 вогневих завдань по пунктах базування, логістичних об'єктах і транспортних артеріях на тимчасово окупованій території.
Ілюстративне фото

На південному напрямку українські захисники виконали 167 вогневих завдань по пунктах базування, логістичних об’єктах, транспортних артеріях на тимчасово окупованій території та знищили десятки одиниць живої сили ворога.

Про це Оперативне командування «Південь» повідомляє на сторінці у Фейсбуці.

Як зазначається, підрозділи ЗСУ продовжують активні дії, тримають ініціативу на закріплених територіях і переважають противника у вогневому ураженні.

Росіяни втричі збільшили інтенсивність атак на деяких ділянках фронту – ЗалужнийРосійські окупанти втричі збільшили інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту, щодня відбувається до 80 атак.

При цьому, у командуванні зазначають, що українська авіація протягом бойового дня завдала 4 ударів по системах протиповітряної оборони та скупченню техніки противника, зокрема у критому ангарі.

Водночас ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ виконано 167 вогневих завдань по пунктах базування, логістичних об'єктах і транспортних артеріях на тимчасово окупованій території.

Відомо, що українські захисники протягом бойового дня ліквідували на Південнобузькому напрямку:

  • 32 загарбники;
  • танк;
  • 9 одиниць іншої авто-бронетехніки.

Окрім цього, у Баштанському районі, поблизу Снігурівки, ЗСУ спалили 2 російські склади з боєприпасами.

Корабельне угруповання ворожого флоту складається із 7 бойових кораблів, на даний момент без жодного боєздатного ракетоносія.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, українські захисники атакували чотири позиції засобів ППО супротивника.

Раніше у Пентагоні повідомили, що бійці ЗСУ мають достатньо можливостей для визволення Херсона.

У четвер, 3 листопада, ЗСУ знищили російські військові катери та баржі під Антонівським мостом - одразу після цього окупанти Херсона заявили, що евакуацію на лівий берег Дніпра було припинено.

За словами Валерія Залужного, росіяни втричі збільшили інтенсивність атак на деяких ділянках фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: