По всій Україні обмежене електропостачання промислових та інших споживачів – «Укренерго»

Читать на русском
Сьогодні, 25 жовтня, запроваджено графіки обмеження електропостачання для промислових та інших категорій споживачів по всій Україні.

Для стабілізації роботи енергосистеми були вимушено застосовані графіки обмеження для промислових та інших категорій споживачів у всіх регіонах України.

Про це повідомляє «Укренерго».

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Примусові обмеження споживачів електроенергії – повністю контрольований захід, який дозволяє знизити навантаження на електромережі та дає можливість збалансувати роботу енергосистеми. Свідоме зниження споживання електроенергії, особливо в години ранкового та вечірнього піку споживання (6:00-11:00 та 17:00-13:00), зменшує ризик перевантаження в мережах та застосування обмежень споживачів», – зазначили у компанії.

Нагадаємо, вчора вводили обмеження споживання електроенергії у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Харківській, Полтавській, Сумській областях.

За даними Офісу генпрокурора, з початку повномасштабної війни росія здійснила 85 атак на об'єкти електроенергетики України. Лише у жовтні було завдано 51 удару.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: