Резніков і голова Пентагону обговорили новий пакет американської допомоги та провокації рф

Читать на русском
В ході розмови, зокрема, обговорювався наступний пакет безпекової допомоги США для нашої країни.
twitter.com/oleksiireznikov

Міністр оборони Олексій Резніков у понеділок, 24 жовтня, поговорив із очільником Пентагону Ллойдом Остіном. В ході розмови обговорювався наступний пакет оборонної допомоги США нашій країні, а також провокація росії з «брудною бомбою».

Про це очільник Міноборони України повідомляє у Твіттері.

Резніков зазначив, що оцінив «нульову толерантність» США до шантажу країни-агресора.

Також він поінформував, що в ході розмови також обговорювався наступний пакет безпекової допомоги США для нашої країни.

«Провів продуктивну розмову з моїм другом Ллойдом Остіном III. Ціную чітку позицію США щодо нереагування на провокації та нульову толерантність до шантажу. Ми також обговорили наступний американський пакет безпекової допомоги Україні. Деталі згодом», - написав очільник Міноборони.

При цьому, у Пентагоні поки що не публікували подробиць телефонної розмови керівників військових відомств України та США.

Зазначимо, що востаннє про пакет військової допомоги Україні Сполучені Штати оголосили 14 жовтня, його розмір становить 725 мільйонів доларів.

Нагадаємо, конгресмени США мають намір виділити Україні найбільший пакет допомоги. Його розмір становитиме 50 мільярдів доларів.

Напередодні російський міністр оборони Сергій Шойгу звинуватив Україну в тому, що вона нібито має намір застосувати не що інше, як «брудну бомбу». Він подзвонив відразу чотирьом міністрам оборони різних західних держав – спочатку главам Міноборони Франції, Британії та Туреччини, а потім міністру оборони США.

Також у Пентагоні обговорюють фінансування системи Starlink в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: