Рф втратила 6 тисяч одиниць техніки та намагається обійти санкції – ЗМІ

Читать на русском
З початку повномасштабної війни росія втратила близько 6 тисяч одиниць техніки. Крім того, окупанти не встигають відновлювати боєприпаси.
Ілюстративне фотоФото – Censor.net

З початку повномасштабного вторгнення росія втратила в Україні близько 6 тисяч одиниць техніки. Окупанти використовують боєприпаси у масштабах, які не зможуть компенсувати через санкції.

Про це повідомляє The New York Times.

Здатність рф створювати комплексну високоточну зброя постраждала від обмеження доступу до передових технологій. Крім того, санкції створили дефіцит менш складних технологій, зокрема, підшипників. Це ускладнює виробництво і ремонт танків, літаків, підводних човнів та інших військових систем.

У США заявили, що з травня росії не вистачає критично важливих поставок дизельних двигунів, деталей двигунів для вертольотів і літаків, а також броньованих танків. Крім того, є проблеми з оборонними замовленнями іноземних держав

Російські спецслужби намагаються обійти санкції та незаконно купувати західні технології і деталі.Зокрема, намагаються шукати поставок з Ірану та Північної Кореї, які теж перебувають під санкціями заходу.

Високопоставлений чиновник США на умовах анонімності розповів журналістам, що Вашингтон шукає можливості у технологічних процесах, щоб ускладнити виробництво військової техніки для рф.

Нагадаємо, від початку доби п'ятниці, 14 жовтня, росіяни здійснили до десяти обстрілів із РСЗВ та активно використовували авіацію. Тим часом ЗСУ завдали ворожим військам значних втрат.

Збройні сили України з початку повномасштабної війни ліквідували вже 64 тисячі 300 окупантів. За останню добу загинули приблизно 500 росіян, найбільші втрати були на Краматорському та Бахмутському напрямках

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: