ЗСУ ліквідували на півдні 3 склади боєприпасів ворога та 17 окупантів

Читать на русском
Бійці ЗСУ знищили на південнобузькому напрямку 3 ворожі склади боєприпасів, 17 окупантів, а також техніку росіян.
Ілюстративне фотоФото – ОК Південь

Протягом бойового дня 21 жовтня на південнобузькому напрямку авіація українських захисників завдала 10 ударів по російським окупантам. Ракетно-артилерійські війська виконали 220 вогневих завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Зазначається, що бійці ЗСУ вразили скупчення техніки ворога та опорні пункти у Бериславському та Баштанському районах. У Каховському районі вдарили по позиціях систем ППО росіян.

На Херсонщині ЗСУ вже звільнили 88 населених пунктівУкраїнським військовослужбовцям уже вдалося деокупувати 88 населених пунктів у Херсонській області.

Також українські військові ліквідували 17 окупантів, РСЗВ «Град», танк та міномет. Крім того, було знищено 3 одиниці авто-бронетехніки та 3 склади боєприпасів у Бериславському районі.

Відомо ще й про 6 броньованих автівок та 2 міномети противника, які вдалося пошкодити.

Нагадаємо, Збройні сили України знищили з початку повномасштабного вторгнення 66 тисяч 750 російських військових. За добу 20 жовтня було вбито близько ста окупантів.

Американська розвідка оцінила, що українські військові можуть протягом шести наступних тижнів просунутися на Донбасі та, можливо, відбити Херсон до того, як погода змусить обидві армії зробити паузу та перегрупуватись.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: