На півдні ЗСУ знищили спостережний пункт ворога і майже 30 загарбників

Читать на русском
Українські військові на південнобузькому напрямку знищили спостережний пункт ворога і майже 30 загарбників, а також техніку росіян.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські військові у четвер, 20 жовтня, за допомогою авіації вдарили 7 разів по ворожих позиціях ППО, скупченню техніки та складах боєприпасів на південнобузькому напрямку. Ракетно-артилерійські війська виконали майже 110 завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що на півдні завдяки бійцям ЗСУ було ліквідовано 28 російських окупантів 2 самохідні артсистеми типу «Мста-С», міномет, бойова машина піхоти і танк. Також пошкоджено 2 бойові машини піхоти та інша автомобільна техніка.

Росіяни тікають з Херсона: про що говорить заява Суровікіна та чого чекати від окупантівПро що свідчать заяви нового командувача окупантами – Суровікіна, що чекає на Херсон та з чим можуть зіткнутися ЗСУ – в матеріалі Слово і діло

Крім того, українські захисники знищили ворожий контрольно-спостережний пункт у районі Борозенського. Решту результатів ще уточнює розвідка.

Також у Чорному морі маневрують 7 ворожих кораблів. Серед них – 4 ВДК та 1 ракетоносій, який може нести на борту 8 крилатих ракет типу «Калібр».

Нагадаємо, бійці Збройних Сил України знищили два склади з боєкомплектами ворога. Це сталося у Каховському районі Херсонської області.

Втрати російської армії за добу 19 жовтня становлять 370 військовослужбовців. З початку повномасштабного вторгнення в Україну путінські війська втратили 66 тисяч 650 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: