Росіяни ракетами повністю зруйнували один з об'єктів енергетики в Луцьку

Читать на русском
Об'єкт енергетики у Луцьку, який був атакований вранці 22 жовтня, повністю знищено, відновити його наразі неможливо.
Укрінформ

Об'єкт енергетики у Луцьку, який був атакований вранці 22 жовтня, повністю знищено, відновити його наразі неможливо.

Про це повідомив у Facebook міський голова Луцька Ігор Поліщук.

«Пошкодження об'єкта енергетики, по якому було здійснено влучання критичні. Фактично він знищений. Наразі його відновлення неможливе», – йдеться в повідомленні.

Масштаб руйнувань сьогоднішніх ударів може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня – «Укренерго»Масова ракетна атака росіян була спрямована на об'єкти магістральних мереж західних регіонів. Масштаби руйнувань дуже великі.

За попередніми даними, влучання було здійснено трьома ворожими ракетами Х-101.

Нагадаємо, сьогодні вранці по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

У Луцьку під час атаки вибуховою хвилею було пошкоджено приватний будинок, одна людина отримала опіки. Пізніше окупанти завдали повторного ракетного удару по Волинській області. Знову постраждали об'єкти енергетичної інфраструктури.

Додамо, що в Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях російські війська вразили чотири об'єкти критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: