Бійці Сил спецоперацій збили зі «Стінгера» ворожу ракету на Київщині

Читать на русском
Бійці Сил спеціальних операцій Збройних сил України збили російську крилату ракету на півночі Київської області пострілом зі Стінгера.
Сили Спеціальних Операцій ЗС України

Бійці Сил спеціальних операцій Збройних сил України збили російську крилату ракету на півночі Київської області пострілом зі «Стінгера».

Про це повідомляє пресслужба ССО.

Під час бойового чергування один із підрозділів Сил спеціальних операцій отримав сигнал про ракетний пуск, здійснений російськими літаками з району міста Борисоглебськ.

«Під час моніторингу повітряного простору оператори ССО помітили ціль, що рухалася на відстані кількох кілометрів у напрямку західних областей України. Пострілом з ПЗРК «Стінгер» ворожу ракету було уражено, після чого вона впала на землю», – розповідають українські військові.

Нагадаємо, сьогодні вранці по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

Повітряним силам ЗСУ вдалося збити 18 крилатих ракет ворога під час ранкової атаки. Проте відомо й про влучання. Зокрема, об'єкт енергетики у Луцьку, який був атакований, повністю знищено, відновити його наразі неможливо. Крім цього, в Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях російські війська вразили чотири об'єкти критичної інфраструктури.

Наразі відомо, що окупанти з початку доби, 22 жовтня, випустили по Україні 36 ракет. Внаслідок ударів без електропостачання залишилися майже 1 451 603 споживачів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: