На півдні окупанти ракетами вразили чотири об'єкти критичної інфраструктури

Читать на русском
В суботу, 22 жовтня, в Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях російські війська вразили чотири об'єкти критичної інфраструктури.
Укрінформ

В суботу, 22 жовтня, в Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях російські війська вразили чотири об'єкти критичної інфраструктури.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь» у Facebook.

Відомо, що під час масованого ракетного обстрілу України російські окупанти «Калібрами» обстріляли критичну інфраструктуру в Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях.

Масштаб руйнувань сьогоднішніх ударів може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня – «Укренерго»Масова ракетна атака росіян була спрямована на об'єкти магістральних мереж західних регіонів. Масштаби руйнувань дуже великі.

«Зранку ворог здійснив масований удар з акваторії Чорного моря високоточними ракетами «Калібр» по об'єктах критичної інфраструктури України. В південних регіонах уражено 4 таких об'єкти. По одному в Одеській та Кіровоградський областях, 2 – в Миколаївській», – йдеться у повідомленні.

На Одещині троє людей отримали поранення під час обстрілу.

Силами протиповітряної оборони під час цієї атаки збили чотири крилатих ракети над Одещиною та одну – над Миколаївщиною.

Нагадаємо, сьогодні вранці по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

Пізніше окупанти завдали повторного ракетного удару по Волинській області. Знову постраждали об'єкти енергетичної інфраструктури.

Повітряним силам ЗСУ вдалося збити 18 крилатих ракет ворога під час ранкової атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: