Мобілізовані окупанти панікують та благають родичів витягнути їх з війни за будь-яку ціну – СБУ

Читать на русском
Нещодавно мобілізованих росіян відправляють воювати на передовій. Окупанти панікують, масово телефонують родичам і благають витягнути їх з війни за будь-яку ціну.
Getty Images

Нещодавно мобілізованих росіян відправляють воювати на передовій. Окупанти панікують, масово телефонують родичам і благають витягнути їх з війни за будь-яку ціну.

Про це йдеться у черговому перехопленні Служби безпеки України.

Зазначають, що в нещодавно мобілізованих окупантів на Донбасі почалася паніка, адже їх відразу кидають на передову. Тож вони масово телефонують своїм рідним, благаючи їх витягнути себе з війни за будь-яку ціну.

«Зая, слышишь, звони родителям! Звони Ваниной жене… Поднимайте вопрос опять на уровне Богомаза. Нас всех на передок, ... отправляют! Там около 40 тыс. ВСУшников стоит... Из взвода, что был, который вышел – 3 выживших осталось», – розповідає дружині росіянин.

Тоді як інший загарбник закликав звертатися до президента рф.

У російських «мобіків» на Донбасі почалася паніка: щойно мобілізованих рашистів кидають у саме пеклоСлужба безпеки України

В СБУ наголошують, для тих, хто хоче зберегти життя, є спеціально створені номери телефонів: +380665803498, +380931192984.

«Закликаємо ділитися цими контактами зі своїми знайомими в рф. Що більше рашистів здасться в полон – то швидше закінчиться війна», – додали в повідомленні.

Нагадаємо, за підрахунками журналістів, заснованих на публічних повідомленнях, у перший місяць мобілізації на фронті загинуло щонайменше 26 мобілізованих із різних регіонів — від Москви та Санкт-Петербурга до Бурятії та Якутії. Ще щонайменше 30 людей загинули, не доїхавши до фронту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: