В росії заблокували сайт «Хочу жити», де окупанти можуть здатися в полон ЗСУ

Читать на русском
В росії заблокували сайт Хочу жити. На ньому росіяни могли дізнатися, як безпечно здатися в полон ЗСУ.
Хочу житиФото – скріншот

В росії заблокували сайт українського державного проєкту «Хочу жити», через який російські окупанти могли здатися у полон ЗСУ.

Про це повідомляє «Роскомсвобода».

Зазначається, що сайт заблоковано на вимогу Генпрокуратури рф. Там ухвалили відповідне рішення ще 11 вересня.

ЗСУ на східному фронті взяли в полон велику кількість нещодавно мобілізованих росіян – СБУПід час контрнаступу ЗСУ на східному фронті у полон потрапила велика кількість нещодавно мобілізованих росіян.

«Заблоковано проєкт двічі... Перший раз – за «маскою», коли обмежують доступ до всіх доменів і піддоменів, другий – просто сайт цілком», – зазначили російські ЗМІ.

Росіяни можуть отримати інформацію про те, як безпечно здатися у полон українським військовим за цілодобовими номерами: +38 066 580 34 98; +38 093 119 29 84.

Нагадаємо, на «гарячу лінію» проєкту «Хочу жити» за останні кілька тижнів надійшло понад 2 тисячі звернень від солдатів рф – вони запитують, як здатися в полон.

Президент Володимир Зеленський заявив, що держава має звільнити всіх українців, які знаходяться в російському полоні. Для цього він закликав українських захисників брати у полон якнайбільше російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: