Відключення світла починаються ще в кількох областях – «Укренерго»

Читать на русском
У Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях 21 жовтня запроваджують віялові відключення

Сьогодні через зростання рівня споживання електроенергії у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях запроваджують віялові відключення.

Про це повідомило Укренерго у Facebook.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Через різке зростання рівня споживання електроенергії Диспетчерський центр «Укренерго» змушений запровадити тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії у Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту ушкодженого терористичними атаками обладнання», – йдеться у повідомленні.

В Укренерго розповіли, як ухвалюють рішення про відключення світла: якщо в якомусь регіоні зростає споживання, а найближчим часом туди через руйнування неможливо доставити більше електроенергії, там водять тимчасові обмеження.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Київщині зранку розпочали відключення електроенергії.

Нині через перенапругу без світла частина Житомира.

В Укренерго у четвер попередили, що у п'ятницю, 21 жовтня, по всій території України знову можливі тимчасові відключення електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: