Ракетний удар по Сумщині: 5 загиблих та 14 постраждалих

Читать на русском
Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький зазначив, що за минулу добу було майже 300 приходів з території рф.
https://t.me/Zhyvytskyy

Кількість загиблих унаслідок вчорашнього російського ракетного удару по Сумщині зросла до п’яти, ще 14 людей постраждали і наразі перебувають у лікарні.

Про це голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомдяє у Телеграмі.

«Ситуацію за ніч не писав, на кордоні було тихо, але в нас був ракетний удар по об'єкту інфраструктури. 3 російські ракети. 14 поранених людей в лікарні, з них трьох врятували живими з-під завалів, 5 загиблих...Та ще майже 300 приходів з території рф за день», - написав очільник ОВА.

При цьому, Живицький додав, що з мінометів і ствольної артилерії ворог обстріляв Краснопільську, Шалигінську, Великописарівську та Середино-Будську громади. У результаті одного з артилерійських обстрілів міста Середино-Буда поранена жінка.

Нагадаємо, що вранці 17 жовтня росія атакувала Київ та область іранськими дронами-камікадзе. Декілька вибухів пролунали у Шевченківському районі столиці. Загинули 4 особи.

Мер Віталій Кличко повідомив, що у місті зафіксували 5 влучань дронів, у тому числі по житловому будинку у Шевченківському районі. Також відомо про пошкодження енергетичних об'єктів.

Також в ОПУ спрогнозували, як довго росія може атакувати Україну іранськими дронами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: