У Києві дістали четвертого загиблого з-під завалів зруйнованого будинку

Читать на русском
Зросла кількість жертв внаслідок атаки на Київ іранськими дронами-камікадзе. Під завалами будинку у Шевченківському районі знайшли ще одного загиблого.
t.me/tymoshenko_kyrylo

Зросла кількість жертв внаслідок атаки на Київ іранськими дронами-камікадзе. Під завалами зруйнованого будинку у Шевченківському районі рятувальники знайшли ще одного загиблого.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Telegram.

«З-під руїн житлового будинку в Києві витягли тіло четвертого загиблого», – написав він.

Мер Києва Віталій Кличко уточнив, що четвертий загиблий – чоловік. При цьому під завалами можуть ще бути люди. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Також було госпіталізовано трьох постраждалих. Двоє з них – працівники ДСНС.

Нагадаємо, вранці 17 жовтня росія атакувала Київ та область іранськими дронами-камікадзе. Декілька вибухів пролунали у Шевченківському районі столиці.

Мер Віталій Кличко повідомив, що у місті зафіксували 5 влучань дронів, у тому числі по житловому будинку у Шевченківському районі. Також відомо про пошкодження енергетичних об'єктів.

За словами Кличка, всього у бік Києва вранці було випущено 28 дронів-камікадзе. Більшість із них збили, але п'ять долетіли.

Раніше повідомлялося, що в результаті атаки загинули троє людей, серед яких – чоловік і дружина, які чекали на дитину. Жінка була на шостому місяці вагітності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: