Росіяни вдарили з гелікоптерів по Сумщині 20 ракетами: є пошкодження

Читать на русском
Російські окупанти вдарили по Сумщині 20 ракетами. Також громади області обстрілювали з мінометів та РСЗВ.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Zhyvytskyy

У неділю, 16 жовтня, російські загарбники обстрілювали Сумську область з «Градів», мінометів та випустили ракети. Під ворожим вогнем опинилися 3 громади.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

У Великописарівській громаді протягом дня було 5 обстрілів. Окупанти застосовували міномети та «Гради», зафіксовано 54 прильоти.

Загарбники за добу обстріляли сім населених пунктів Донеччини, є загиблі та пораненніРосійські військові за минулу добу, 15 жовтня, атакували сім населених пунктів Донецької області. Від ворожого вогню загинули мирні мешканці.

Також 2 ворожі гелікоптери випустили по околицях одного з сел 20 ракет. Пошкоджено цивільне аграрне підприємство.

Білопільську громаду противник атакував з мінометів двічі. В результаті одного з обстрілів пошкоджено критичну інфраструктуру.

Зокрема, знеструмлено низку населених пунктів. Станом на 20:00 16 жовтня їх було 1030.

У Краснопільській громаді росіяни відкривали вогонь кулеметними чергами. Постраждалих немає.

Крім того, проблеми з електрикою після обстрілів зафіксували і у Шосткинському районі. Енергетики намагаються стабілізувати мережу, однак для цього необхідно, щоб люди обмежили споживання електроенергії. Зокрема, 17 жовтня з 8:00 до 11:00.

Нагадаємо, ввечері у неділю, 16 жовтня, російські окупанти атакували Миколаїв та область. Українські сили ППО змогли збити 3 дрони-камікадзе. Ще 3 безпілотниками ворог поцілив в об’єкти промислової інфраструктури та у фармацевтичний склад.

Також 16 жовтня вранці рф завдала ракетного удару по Київській області. Через це сильних руйнувань зазнав один із об'єктів енергетичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: