ЗСУ близько: гауляйтер Херсонщини «наполегливо рекомендує» мешканцям поїхати на «відпочинок» до рф

Читать на русском
Окупаційна влада Херсонської області знову закликала місцевих жителів виїхати нібито на відпочинок та оздоровлення до росії.
Кирило Стремоусовскріншот IZ

Окупаційна влада Херсонської області знову «настійно рекомендує» місцевим жителям виїхати «на відпочинок та оздоровлення» до інших регіонів, а саме – до рф.

Відеозвернення із закликом до «гуманітарних поїздок» опублікував «заступник голови» Херсонської ОДА Кирило Стремоусов у Telegram.

Від позицій ЗСУ до Херсона лишилося близько 30 кілометрів – АрестовичОлексій Арестович заявив, що українські захисники вже знаходяться приблизно за 30 кілометрів від окупованого Херсона.

«Нікому не секрет, що обстріл Херсонської області небезпечний насамперед для мирного населення. Щоб уникнути жертв серед мирного населення Херсонщини, під час зачистки території від укронацистів та західних найманців, адміністрація Херсонської області настійно рекомендує скористатися можливістю гуманітарної поїздки на відпочинок та оздоровлення до російської федерації», – написав він.

Стремоусов додав, що для тих, хто хотів би скористатися можливістю виїхати з регіону, організували гарячу лінію щодо організації «гуманітарних поїздок до росії».

Зазначимо, напередодні ще один гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо звернувся до влади росії із проханням допомогти в організації виїзду мешканців регіону. Він заявив, що так звана влада Херсону вирішила організувати виїзд херсонських сімей до регіоніф росії нібито «для відпочинку та навчання».

Людей закликають їхати в тимчасово окупований Крим, Ростовську область, Краснодарський край та Ставропілля. У рф погодилися надати допомогу окупантам на Херсонщині.

Нагадаємо, на Херсонщині вже звільнили від російських окупантів 75 населених пунктів.

Контранаступ ЗСУ триває.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: